Sinds 2005 professioneel webdesign

Keizerstraat 27, 2830 Blaasveld info@halos.be

Diensten

Websites, zoekmachine optimalisatie, domeinnamen en webhosting

Uw website wordt gebouwd volgens de meest moderne technieken en werkt op grote computers, tablets en smartphones.
Uw website scoort hoog op Google en andere zoekrobotten door de pagina’s te optimaliseren voor zoekrobotten met zoekmachine optimalisatie (SEO, ofwel Search Engine Optimization).
Indien gewenst past u zelf de inhoud van uw website aan met een CMS (Content Management Systeem). En dat is makkelijker dan u denkt!
Omdat snelheid en betrouwbaarheid een must is gebruiken we een snelle en betrouwbare webhosting-server zodat uw bezoekers snel en vlot uw website kunnen bezoeken. Tevens registreren wij voor u uw domeinnaam naar keuze (bvb www.UwNaam.be).

Internet marketing: online adverteren met Google Ads

Uw zaak in de kijker op internet kan met Google Ads. Uw advertentie wordt op Google in de zoekresultaten weergegeven en ook nog op miljoenen andere websites!
Door deze internet marketing strategie toe te passen bereikt u uiterst efficiënt uw doelpubliek.
Gebruikt u nog geen Google Ads en wil u graag online adverteren? Of doet u dit al maar slorpt de opvolging ervan te veel van uw tijd op?
Halos Websites kan deze taak van u overnemen en uw online campagnes beheren en optimaliseren. Zo spaart u tijd én worden uw inkomsten uit uw investering verhoogd!

Video marketing: uw (bedrijfs)filmpje op YouTube, Facebook, Instagram en andere

Een beeld zegt meer dan woorden, en dat geldt zeker voor video.
Stel uw bedrijf, producten en diensten voor in een video. We voorzien de film van muziek, indien gewenst zelfs speciaal voor u gecomponeerd. Ondertitels of Voice-Overs in verschillende talen maken het plaatje compleet. Het juiste format wordt gebruikt voor elk kanaal: YouTube, Facebook en andere alsook voor op uw eigen website. We zetten ook drones in voor dat perfecte en unieke beeld!

Logo’s, huisstijl en ontwerp-opmaak

Het logo van uw bedrijf of product is misschien wel het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo kan uw imago en identiteit versterken en een onprofessioneel logo kan u klanten kosten.
Onmisbare zaken om een professionele indruk te maken bij al uw relaties zijn visitekaartjes, briefpapier en enveloppen in uw eigen huisstijl.
Uw bedrijfsdrukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, maar ook alle andere vormen van grafisch werk kunnen door Halos Websites verzorgd worden: brochures, folders, flyers, uitnodigingen, kaarten, posters, …